dk's FotoPage

By: dk manik collections

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  3  4  5  6  7  8  9  [10]  11  12  13  14  15  16  17  >  >>]    [Archive]
Thursday, 5-Mar-2009 08:18 Email | Share | | Bookmark
Merah MakNgah

 
 
 
View all 6 photos...
Untuk Irma (2nd Baju)

actually Irma hantar kat aku 3 pasang.. tp yang ni dia nak pakai untuk masa alongnya kahwin pada 8hb Mac nanti.. huargh!!!! kitaorg tak dpt pi sbb balik kk masa tu).. harap irma suka..

sajer letak nama camtu sbb merahnya... macam "Merah Sangat lah mak ngah" .. ingat iklan doulu-doulu...









Dayang
e-mail: dsinkinchan_3778@yahoo.com
Phone: 017-2967900


Quote:
Anggerik Rimba: makacih.. mmg tang merah tu menyala sbb nak padankan warna bunga yang ada kat kain /skirt baju kurung... lagi pon biarlah si pemakai nampak menyerlah di kala menyambut 'kakak ipar' dalam keluarga mereka.. chewah!!!


Monday, 2-Mar-2009 08:01 Email | Share | | Bookmark
Santai Si Rama-Rama

 
 
 
View all 6 photos...
Baju ni Untuk IRmA

Actually baju ni dah ada labuci tp agak malap skit so dia nak naikkan seri baju.. so aku pon meletakkan rama-rama di badan baju & lengan..









Dayang
e-mail: dsinkinchan_3778@yahoo.com
Phone: 017-2967900



Quote:
Kak Izan: hhehehehehehe dayang tangkap kat taman belakang rumah.. takder lah sajer gurau.. dayang beli kat area rumah dayang.. dalam RM 3.00 ke bawah.. isi ada dalam 25 kot tak silap dayang..

Kak BNTB: iye tak iye kan.. nanti dayang tangkap banyak2.. bila akak dah biakkan, leh kitaorg minta kat akak k..


Monday, 2-Mar-2009 06:26 Email | Share | | Bookmark
Merak Kayangan Wajarays

 
 
 
View all 4 photos...






For Zila

baju ni aku namakan macam tu, sempena warna yang digunakan ada sedikit sebanyak cam merak.. tambah plak dgn warna silver jadi lah warna cam kayangan (walaupon aku tak pernah lagi pi kayangan).. pastu aku tambah Wajarays.. sempena nama kwn hubby aku yg nak sgt nama dia di interframe kan... ( tambah kembanglah ko ye Faiz)..

lastly, to zila.. Selamat Pengantin Baru... hopefully suka design tu seperti yang dikehendaki oleh zila...


Saturday, 28-Feb-2009 12:00 Email | Share | | Bookmark
Bayview Hotel-Melaka

 
 
tgk tu
View all 19 photos...
Ni masa aku jadi urus setia Mesyuarat Penggubalan kat Melaka.. (Tak Jadi Kat PD).. bawa family sekali... iyalah kebetulan masa tu partner aku, Ayu nak bertunang.. so nak taknak terpaksa jugalah aku uruskan mesyuarat ni.. tp takper bcos aku sekali gus boleh spend time with my family.. so enjoy view my pictures...






My heart & my Soul







Walaupon bz dgn mesyuarat tp sempat juga aku menjahit manik demi tuntutan janji kepada customer

Quote:
abby: bah pos lah apa lagi.. patern apa ko moh?? tp untuk mac dgn April.. fully lah kazen..


Tuesday, 10-Feb-2009 05:07 Email | Share | | Bookmark
Lambaian Lalunah

ni Aishah nyer baju..

Kain Chiffon ... Lembut sangat.. Fragile!! b4 nak jahit, idea mmg takder.. lepak kat luar rumah.. angin bertiup dgn sepoi-sepoi bahasa..tgk kat pokok-pokok sedang 'menari-nari'... Chewah!! tetiba idea datang ..

dan inilah hasil nya..

LAMBAIAN LALUNAH










Dayang
dsinkinchan_3778@yahoo.com
017-2967900


Quote:

kak Izan: thanks you for your compliment... malu plak rasanyer... tp dayang still blajar lagi..ni pon just nak share ilmu yang pernah dayang blajar dgn kak noramanik dulu..

Sheema: thanks..

dzila:betul!betul!betul! (mcm upin &ipin)

nida bead: ok.. nanti kita singgah &add awak..

rinirahmat:tumpangler....

anggerikrimba:makacih.. lom jd cikgu sepenuhnya... baru ajar 5 jahitan.. anyway thanks for the compliment..

endang:hehehehe mintaler puspanita korg wat surat... nanti ler panggil kak dayang..hukhukhukhukhuk

afai: hehehehehehehhehe anytime.. mai ler datang rumah..

BNB: thanks.. ni masih merangkak lagi ni.. tak macam akak..

Noramanik: ehheheheheh thanks kak nora.. dayang baru nak mencipta yg baru.. hikhikhikhikhk bab zoom tu.. hubby dayang yang nyer idea..

Balkis: alah kak dayang ajar yang basic jer.. ilmu tak penuh lagi.. (still "tunjuk ajar ku sifu..") hehehehheheh tu pasal .. nasib baik patung pakai.. kalau kak dayang .. pergh!!!! MALATOP!!! alamak TERLEBIH SUDAH!!!

Kak Ida: kak Ida boleh!!! Yakin Boleh!!

Serina: bah bulih bah... sia nanti contact ko..

nonie: hehehehhehhe

Aiza: alah nanti aiza bolehler wat cam dayang... slow-slow.. takper.. dayang pon nak tuntut ilmu biz dgn aiza.. oppsss mq aiza.. kuikuikuikuikui!!















[<<  <  3  4  5  6  7  8  9  [10]  11  12  13  14  15  16  17  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net