dk's FotoPage

By: dk manik collections

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  1  2  3  4  5  6  [7]  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]
Wednesday, 29-Apr-2009 23:37 Email | Share | | Bookmark
The Lunasia Blue Park (Semi SF)

 
 
 
View all 5 photos...
My COLLECTIONS...


hhehehehheheheheh ni baju aku... jgn mare... dalam kesibukkan menyiapkan baju customer, aku selang selikan dgn baju aku sendiri.. iyalah.. asyik baju org lain .. baju sendiri 'teraniaya'.. kesiankan.. ... sebab tu aku cuma ambik kesempatan (ambik kau!!) menjahit manik di baju sendiri... anyway design ni aku tiru design dari Balkish.. ( Balkish.. igt tak masa malam dinner, kak dayang ada minta permission dari balkish nak tiru design Flora Chinta )tp aku ubah lah skit... just simple...then tidak dilupai juntai-juntai bling!bling! aku..

aku pakai baju ni masa APC kat tempat aku (29th April).. biarpon tahun aku tak dapat (2006 aku dah dapat APC dah )janji aku ler wat promo baju aku untuk tatapan umum...expecially warga SPA (chewah...! ) ... ramai juga yang bagi feed back yang baik.. nak tempah dalam masa terdekat ni,aku minta maaf bebayk.. from this week, aku nak concentrate wat baju-baju Pn Faidzah (regular customer aku yang tersohor.. )..semuanya ada 5 pasang baju.. hopefully b4 dia pi Langkawi (4th May) sempatlah siap dalam 2 pasang.. leh juga dia bawa pi sana..

P/s: hhehehehehhehe.. untuk baju ni aku jadi model plak.. (asyik patung jer jadi model, tuannyer nak juga bergaya' hohohohohoho)








Dayang
e-mail: dsinkinchan_3778@yahoo.com
Phone: 017-2967900



Quote:


limau: tumpanglah iklan tu..

yan: hehehhehehehe tak per... subang tu mmg sajer beli camtu... barulah sepesen.. hukhukhuk .. dah lama dah gunting rambut.. b4 pi dinner lagi... tp masa dinner tu mak andam bagi pakai wig.. kan tema tradisi & glamer..

annural: Balkish.. hehehhehehhehehe yup simple leh bawa opis... tak tahu ler kalo ler ikut pertandingan .. cuma done tak done jer...


Tuesday, 28-Apr-2009 06:39 Email | Share | | Bookmark
Antero sequin park

 
 
 
View all 6 photos...
Untuk CC Fatimah - Bahagian Pengambilan

Baju ni CC Fatimah punya.. dia nak b4 end of this month.. actually lastweek lagi dah siap tp aku asyik terlupa nak amik kat laundry ..( aku hantar kat laundry buat dry clean).. td bagi kat opis.. tak lama tu dia naik pi opis aku bayar upah tempah sambil tanya .. "Banyak lagi ker tempahan dayang bulan ni? CC ingat nak hantar lagi lah.. sukalah tgk baju yang dayang jahit tu.. " hehehehehehhehe...aku tersenyum sambil menjawab.. " Minta maaf bebanyak lah cc.. tempahan mmg banyak.. tp kalo cc nak pakai bulan July, InsyaAllah done kot.. tempahan untuk raya hujung bulan julai dayang tutup.. "










"Ya Allah kalo lah dugaan ini yang ko berikan pada ku, aku terima seadanya dgn kemampuan yang aku ada..aku terpaksa menolak banyak tempahan sbb aku takut tak siap.. lagi menghampakan customer ku... sesungguhnya aku tidak mahu tergolong dalam org-org yang tamak dan aku tidak mahu memungkiri janji sekiranya tempahan mereka lambat disiapkan kerna bagi ku semua tempahan bukan saja sumber rezekiku tetapi ianya juga adalah satu amanah kepada ku untuk menyiapkannya dalam tempoh yang ditetapkan.. Amin..."

Dayang
e-mail: dsinkinchan_3778@yahoo.com
Phone: 017-2967900



Quote:

Kak Izan72: betul lah kak izan.. mmg dayang tak larat nak amik tempahan wat masa ini.. dayang taknak macam tahun lepas baju sendiri tak siap.. ni lagi si kecik tu dah boleh pakai baju kurung nak juga dayang jahit manik kat baju untuk dia.. my mom pun dah awal-awal hantar baju raya dia minta dayang jahitkan manik.. 4 pasang plak tu.. tp nasib dia nak simple jer..
hukhukhuk... takut gak jd macam cerita tu.. tak pasal-pasal laki & anak makan manik & labuci... kuikuikuikui

zue: tumpanglah iklan... thanks fot the info.. wat masa ni, pembantu tidak diperlukan.. tunggulah kalo dah ada anak dua atau tiga.. hehhehehehehehe

eja: yup.. kena ikut kemampuan kita.. bak kata peribahasa... "Orang Tamak Selalu Rugi" ...hua!hua!Hua!.....tp tak rugi apa pon cuma penat doi....

Kak Nora: hukhukhukhuk betul tu kak nora.. kekdg kesian kat hubby dayang sbb kena jaga Kayra sementara dayang kusyuk menjahit manik.. ni pon ada 13 pasang lagi.. tp nasib beberpa pasang baju tu cuma nak manik beriring & design yang simple.. rasanyer done kot dalam bulan ni..



Saturday, 25-Apr-2009 12:00 Email | Share | | Bookmark
Birthday Kayra Lagi

 
 
huk!hukhukhuk! kayra kene flu
View all 8 photos...
ni kira belated celebration ...

buat kat rumah pengasuh.. nak tunggu mmg tak done nak masuk opis.. so aku dgn hubby aku minta kak zue( pengasuh) mengendalikan majlis ni.. aku tak done nak masak so aku juz beli KFC & Cake & ada wat goodies bag untuk budak-budak yang ada kat rumah kak zue..

p/s : Thanks Kak Zue, Emma , Suria & abg Bad..






Monday, 20-Apr-2009 02:29 Email | Share | | Bookmark
The Virgin Pink

 
 
 
View all 5 photos...
Effa-SPR

Baru jer aku hantar kat Effa kat tingkat 4.. punyalah dia excited... ayat yang tak boleh aku lupa''

" Cantikyer dayang.. (bukan aku tp baju dia..)"

Dia nak konvo this week.. so aku pon nak amik kesempatan nak ucap TAHNIAH!!









Quote:


Dana: warna apa pun kalo latarnyer plain atau cerah mmg akan menyerlah... naknyer lagi putih..

effa:thanks sabb suka design yang buat untuk effa... dua warna tu pon mmg fav. dayang jugak...

dedaun_classique: sama-sama

Yan: makacih...

eja: makacih.. nanti dayang nak order cup cake .. tp bukanmasa terdekat.. boleh?

Anggerik rimba: Wah.. "TERKAMBANG SUDAH SIA OHH!!! "heheheheheheh makacih...

Aiza:hehehehehehhee jgn mare cik Aiza.... Tak pasti plak laila ada blog/FP ker tak.. cuba aiza pi blog along http:www.mitsumira.blogspot.com (kalo tak silap ler.. )

Kak Nora: hikhikhikhik makacih.. macam biasa ler.. saper cikgunyer..



Dayang
e-mail: dsinkinchan_3778@yahoo.com
Phone: 017-2967900














Sunday, 19-Apr-2009 23:45 Email | Share | | Bookmark
Still Fever Lagi

 
 
 
View all 8 photos...
"PAKAIAN PALING ANGGUN" kah?

Still tak caya aku dapat title tu.. cam aku mentioned dulu lah.. baju aku temanya cacamerba... "hantam sajalah labu".. atas permintaan ramai .. (chewah- ramai ker?? ) aku pon mengambil kesempatan meng'upload' (dgn izin.. amboi cam dalam parlimen plak...) gambar baju tu untuk tatapan umum...

















Quote:

Dana: malu sebenarnya bila dapat award tu.. bukan apa.. masa event tu banyak lagi baju yang cantik dgn liplapliplapnya.. alah baju dah lama di beri nafas baru.. fesyen skirt tu zaman 90an hhehehehehehhehe kan fesyen ibarat roda.. kuikuiukuikui

Sally: wey perempuan... mana ko menghilang... windulah kat ko... hehehhehehe tataplah baju aku tu puas-puas..... tahun depan ko plak punyer turn ...






[<<  <  1  2  3  4  5  6  [7]  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net