dk's FotoPage

By: dk manik collections

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  1  2  3  4  5  [6]  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]
Sunday, 10-May-2009 12:00 Email | Share | | Bookmark
Mother's Day

 
 
 
View all 9 photos...
For my beloved mom

Sempena hari ibu (sorry lmbt upload.. banyak keje). aku jahitkan manik utk mak aku.. baju-baju ni mak aku nak simple jer sbb nak pakai pi office jer.. dia taknak sarat /tebal.. di kesempatan ini juga aku ingin mengambil kesempatan untuk mengucapkan SELAMAT HARI IBU & dedicate'kan lagu ni for my mom & all the moms in the world... Chewah!!! Aku Sayang Mama...

Mama-Boyz II Men
You taught me everything
And everything youve given me
I always keep it inside
Youre the driving force in my life, yeah
There isnt anything
Or anyone I can be
And it just wouldnt feel right
If I didnt have you by my side
You were there for me to love and care for me
When skies were grey
Whenever I was down
You were always there to comfort me
And no one else can be what you have been to me
Youll always be you always will be the girl
In my life for all times

Chorus:
Mama, mama you know I love you
Oh you know I love you
Mama, mama youre the queen of my heart
Your love is like
Tears from the stars
Mama, I just want you to know
Lovin you is like food to my soul
Youre always down for me
Have always been around for me even when I was bad
You showed me right from my wrong
Yes you did
And you took up for me
When everyone was downin me
You always did understand
You gave me strength to go on
There was so many times
Looking back when I was so afraid
And then you come to me
And say to me I can face anything
And no one else can do
What you have done for me
Youll always be
You will always be the girl in my life













p/s Gambar tak braper cun.. lighting ada kureeng skit...

Quote:

eja: heheheheheh nenek-cucu-anak....

dzila:awet muda lah katakan.. makacih....


Monday, 4-May-2009 13:41 Email | Share | | Bookmark
Chinasitas Park (Semi SF)

 
 
 
View all 5 photos...
Baju Pn. Faidzah



hheheheheheh senget skit... tak perasan masa amik gambar..

Quote:

Dana: hukhukhukhuk sememangnya aku bz... ni nak start berbizniz lagi.. sbb tu nak abis kan semua tempahan... hohohohoho!!!

Yan: copy jer.. tak kisah... hehehehehhehehe share idea.. tak salahkan..


Kak Erra: hikhikhikhik malu pulak sia oh!!!!!! ( sabahan said!).. makacih

Dana:Masssyyuukkkk!!! mata dah naik merah dah ni.. rehat tak cukup.. nasib pn. faidzah(KPSU) tu ada meeting kat Langkawi sampai 7hb..boleh ler curi2 tido.. (sambil wat Breastpump, sambil tu tido... )

Nora Manik: Kak Nora, pn. Faidzah ni mmg pandai pilih kain...majoriti kain dia semua yang ada class.. warna & corak pun exclusive ( dan semestinya mahal2 belaka)actually ni baju lama dia.. tp dia minta dayang 'upgrade' baju dia ... Alhamdullillah dia suka..


BnTB: hehehehhe Makacih.. warna lavender mmg fav. dayang...

Anggerik Rimba: thanks... takper.. cilok ler.. ( kite pon cilok design org juga cuma modified skit.. kan balkish!!! )

Aiza: aik makcik baru muncul.. bz ker?? hehhehehehehe tang bahasa sabah.. aku rasa baik cik aiza pi kelas Sabahan .. hehehehehe update?? nanti lah.. tunggu jer.. tapi banyaknyer design2 lama/ simple jer..

emma: thanks.. tumpanglah..

dana: minat ker?? tu yang nak ajak dana sabtu lepas tu.. dana ada face book tak?

Izan72: tahan -tahan kak izan...

diana: Thanks.. kot pasal warna baju tu yg buat naik.. tp terus terang dayang cakap, taste Pn Faidzah majoriti ada KeeeeLAsssss!!!

Kijang: tumpanglah..

Pu3: Boleh! benang 2 lembar(ikut panjang) masukkan kat kain.. pastu masuk kat manik silinder (berap biji tak kisah ikut panjang kita suka) pastu baru masuk manik Mutiara Saiz M.then masukkan manik "round bead' sebanyak 5 biji. Susupkan jarum dari arah pangkal benang menebusi mutiara sahaja. Pegang lebihan benang pada tangan kiri & kanan menarik perlahan-lahan benang ke atas. Ulangi lagi dengan memasukkan 5 biji manik RB dan susupkan jarum ke dalam mutiara dari arah pangkal atau ke bawah. Setelah cukup memenuhi keliling dan menutupi manik mutiara, masukkan sebiji manik RB sama warna then lastly susupkan jarum ke dalam manik mutiar terus ke dalam manik silinder hingga ke pangkal.. perhg!!! panjang tu!!!

Kak Bai: Waalaikumusalam... hehehehhehehhe makacih.... nak tempah ker?? terharu dayang.. nati dayang bagi quo . k..

saidatul05: hehehehhehe terima kasih... kerap-kerapkan lah kak.. dayang tak kisah...


Dayang
dsinkinchan_3778@yahoo.com
017-2967900


Monday, 4-May-2009 12:00 Email | Share | | Bookmark
Gemnium Mansion

 
 
 
Baju Pn. Faidzah

just simple.. aku guna teknik double layer slanting then tambah Gem pastu juntai-juntai



Quote:

Dana: makacih... ni just a simple design... sbb pn. faidzah nak cepat.. dia nak bawa baju-baju ni pi Langkawi( Meeting kat sana)



Dayang
dsinkinchan_3778@yahoo.com
017-2967900


Monday, 4-May-2009 07:07 Email | Share | | Bookmark
Crambullaney Park (semi SF)

 
 
 
Baju Pn Faidzah( Seha)

Simple jer... kat tangan pn. Faidzah minta ikut patern sulam yang sedia ada..



Dayang
dsinkinchan_3778@yahoo.com
017-2967900


Monday, 4-May-2009 06:19 Email | Share | | Bookmark
MadammeMaid Avenue

 
 
 
View all 6 photos...
Baju Pn. Faidzah









Dayang
dsinkinchan_3778@yahoo.com
017-2967900



Quote:

Linda: Makcih!!!



[<<  <  1  2  3  4  5  [6]  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net