dk's FotoPage

By: dk manik collections

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  1  2  3  4  [5]  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]
Tuesday, 30-Jun-2009 08:05 Email | Share | | Bookmark
Mesiana Park -Semi SF

 
 
 
View all 6 photos...
Baju Kakak Effa(SPR)

Baju ni lama dah siap cuma aku tak berkesempatan meng'upload'.. bz ku menguasai masa aku yg ada.. chewah sekrg ni bz ngan bizniz.. wat coming back yg kaw-kaw... cuti ni pon sbb aku nak jaga anak (ehem) sekali nak bayar puasa mana yg tertunggak...

to all SPA's fellow: sesapa yg ingin menghantar tempahan untuk raya sila hubungi terus kat dayang thru call or sms 017-2967900 atau call hubby dayang -Fahmi 6605... Tempahan still di buka...




Quote:


sally: w'salm.. hukhukhuk tiru ler.. tak kisah pon.. pregnant.. tak ler..aku bz wat biz.. tak sempat nak upload.. ni pon nasib aku balik kk.. ada gak masa skit.. lagipon aku dah cuti tanpa gaji .. 3 bulan beb!!..

eeda manik: Tq

Kak Izan: hukhukhuk seksi mesti tak tinggal.. hikhikhikhik

balkish: hukhukhukhuk .. banyak terima tempahan tak untuk raya ni..

Dana: jarang tu..... bila nak jumpa ni??

Nana: bukanler.. cuma minat nama sinchan.. tp masa nak buat email add tu ramai sgt guna sinchan so akak modified skit nama tu gabung nama akak skit.. hukhukhuk akak asal sabah..

Nor rahani: hehehe cantikklah nenda jahit... dah jenguk pon tp dayang takler nak komen.. ntah apasal tu??





Dayang
0172967900


Tuesday, 30-Jun-2009 07:58 Email | Share | | Bookmark
Berantai

 
 
 
Cik Mah

ni baju cik mah punya.. just simple ada 2 pasang lagi baju dia yg tak siap but since nak cuti panjang ni InsyaAllah siap lah tu...



Tuesday, 26-May-2009 02:39 Email | Share | | Bookmark
BAJU UNTUK AHLI KUMPULAN KMK

 
 
 
View all 4 photos...
CC SALBIAH, PN. HALIMAH & KAK LIZA

Semi SF khas untuk mereka.. nak pakai pada 27 hb May untuk konvensyen KMK.. wakil SPA tu...

Good luck for them...





Quote:

diana: hukhukhukhuk.... patung cuma satu jer.. ni hubby dayang ler punya keje.. bukan apa, dalam rumah lighting tak terang... bab pagar tu.. hhahahahahaha... no komen..

Anggerik rimba: hukhukhukhuk konon nak bagitau jahit 3 pasang baju sama.. kang ader yg tak caya.. patutnya lima pasang tp terpaksa tolak sbb masa tak cukup.. sekrg ni dah start ligat berbizniz... kan MQs Aiza..

Dana: takper... sekurang-kurangnya pagar tu berjasa gak...yup keje kat SPA.. tak lama nak amik cuti tanpa gaji (6 bulan) hukhukhukhuk wat biz..

Dana: ehhehehehehhehe bizniz ajak-ajak org jer... alah dana SUB luluskan k.dayangnyer cuti 3 bulan jer..

Zai Butterfly: thanks

Rithauddin : makacih

BnTB: hahahahahahahahahahahaha tak pasal2 pagar kat luar jadi studio...

dana: makacih!!! glamer gitu!!

Shuteride: tumpangler...

AnggerikRimba: hehhehehehehhehehhe BETUL!!! dia lah tu.. apsal tak join.. gude!gude! taw!

Nida: hheheheheheheh ni semi SF jer.. SF tak lalu nak buat... banyak sgt..

wansya : hahahahahhahahahaha BETUL!!!!

Kak Erra: lama tak dgr cerita... bulan ni tak lagi.. start bulan july... semua bertikam-tikam.. jari ni dah banyak kali kena jarum..

Diana:tikam-tikam wat masa agak slow skit(Bz wat bizniz).. but start 1st july,mmg bertikam abis-abisan.. (lagipon dah start amik cuti tanpa gaji - 3 bulan) hhehhehehe


Anggerik Rimba: tak prasan plak... ramai benor.. dia under group mana ek? cam dayang group 8282.. lagipon dyg bru start biz ni dlm bulan may... tp kalo join, mmg berbaloi sgt... janji D.U.I.T

D=Doa
U=Usaha
I=ingat pada yg satu:Allah (kena jujur)
T=Tawakal & Tanggungjawab kat dowlines






Dayang
dsinkinchan_3778@yahoo.com
017-2967900






Monday, 11-May-2009 12:00 Email | Share | | Bookmark
Antero Sequin park vs Semi SF

 
 
 
For Kak Aishah (Pengurusan Maklumat-SPA)

hehhehehheheheh TAHNIAH!!!! sebab dapat Anugerah Perkhidmatan Cemerlang(APC) tahun ni... esok dia nak pi Majlis APC tu kat PICC anjuran JPM... dia bagi baju ni Jumaat lepas then nak Isnin.. so terpaksa lah aku potong Q.. (sorry to other customer).. nasib baju yang lain tak urgent sgt.. baju ni siap sehari.. pastu Sabtu aku dah hantar dry clean.. ahad petang amik kat laundry (nasiblah kedai dobi tu buka 7 hari seminggu).. buat kak Aishah.. semoga mengekalkan & menaikkan lagi mutu kerja dgn memberi perkhidmatan yang cemerlang di masa akan datang... caya lah...





Quote:

alamak: tumpang jer..

sally: hehehhehehehhehhee.. jom ler turun kl.. nanti aku ajar ko.. kayra?? ermmmm dah pandai jalan.. dah pandai melawan. hukhukhukhuk dah pandai buli org... .. dah lasak dah!! berat sekrg dalam 12kg.. makin tak larat aku angkat..

eeda: makacih kak.. alah biase-biase jer dayang buat.. cubalah.. dayang rasa semi SF.. simple then boleh bawa pi opis.. tp SF lagi mengancam cuma malas nak jahit..

Yan: dah tgk dak semi SF yan.. cantek!cantek!

angel n the beads :hehehehehhehe yup! cerita 2 hati... lagipon maksud nama tu Taman yang indah

Kak Izan: sama ler kita tp kak izan leh juga layan.. dayang last buat baju anak dayang .. pastu dah surrender dah..

AntB: hehehehhehhehe minta email..

diana: dayang ni pelik skit.. suka guna warna kontra... anyway thanks...



Sunday, 10-May-2009 12:00 Email | Share | | Bookmark
Baju Bertunang

ni baju bertunang adik sally (PK-SPA)



[<<  <  1  2  3  4  [5]  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net