dk's FotoPage

By: dk manik collections

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  1  2  3  [4]  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]
Wednesday, 5-Aug-2009 12:00 Email | Share | | Bookmark
gReen!gReen! Apple Green

 
 
 
View all 4 photos...
Pn. Halimah- Bhg PE

Pn Halimah pegawai tmpt aku.. dia minta jahitkan manik kat baju ni sbb dia nak bawa pi Sabah.. ada persidangan kat sana.. asalnyer aku takder idea nak letak design camner tp dia minta semi sf... nak bagi naik lagi seri lengan tu aku letak juntai beri...






Dayang
017-2967900
dsinkinchan_3778@yahoo.com


Monday, 27-Jul-2009 12:00 Email | Share | | Bookmark
Resolley Park

 
 
 
View all 6 photos...
Baju Cikgu jiran Kak zue...








Dayang
017-2967900
dsinkinchan_3778@yahoo.com


Sunday, 19-Jul-2009 12:00 Email | Share | | Bookmark
Kasih Menanti

 
 
 
View all 6 photos...
Kasih Menanti- Baju Bertunang untuk Adik Sally -SPA (Bhgn PK)

aku wat simple jer... ikut bunga lace tp ader juga aku modified....








lama jugak aku tak masuk fp ni kan...


Dayang
017-2967900
dsinkinchan_3778@yahoo.com


Sunday, 12-Jul-2009 12:00 Email | Share | | Bookmark
yokey park(manik Tabur)

 
 
 
View all 4 photos...
Baju ni untuk Fisah (SPA-bahagian Perkhidmatan)

Buat manik tabur ni nampak jer senang tapi leceh sebenarnya.. demi permintaan customer aku pon buatlah juga.. Fisah minat patern manik cam baju pn. faidzah.. sorry fisah, kak dayang tak tahu pon fisah dah bersalin... anyway "Welcome to motherhood world"







Quote:


Acik Lana: sama-sama... sorry next time aku jahit di lengan...

dana: pojek kecil-kecilan

kz: tak join cuma bila dia buka booth kat parcel c jer dapat jumpa dia

Diana: hehehehheheh salam segalanya... lama dah tak buka FP.. bz dgn bizniz...

mira: keep on beading!!! yes!!

kak tina: thanks..simple it good...

kak lina: ok nanti dayang lawat k..

hasma: nak attend kelas kak dayang ker??? nanti lah k kak dayang inform..

Azura: tak kisah pun... tak marah pun rezeki masing-masing..anyway kita semua beaders kat FP ni saling tak kisah punya..



Dayang
017-2967900
dsinkinchan_3778@yahoo.com


Friday, 10-Jul-2009 15:26 Email | Share | | Bookmark
from mesia to dubai with love

 
 
 
View all 6 photos...
Baju untuk mommy kayra..-kakak angkat hubby aku-Kak Rafidah

baju ni nak pos kat dubai..iyelah yg empunya baju ni keja kat sana.. sowwy ek lambat bagi kat kak rafidah .. hukhukhukhuk.. hopefully kak rafidah suka..





Quote:


kak rafidah: hukhukhuk ... sorrylah lambat pos.. ni semua keje si butet... bz lah katakan since berbizniz ni.. hehehehhehe...

Dayang
017-2967900


[<<  <  1  2  3  [4]  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net