dk's FotoPage

By: dk manik collections

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  1  2  [3]  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]
Sunday, 6-Sep-2009 12:00 Email | Share | | Bookmark
Raya 2009 Collections

 
 
 
View all 10 photos...
Baju Acik Yah



Kak Zue



Noni



Gie



Kak Aishah (SPA Bahagian PM)







Baju Sarah (my niece)




(wif my dad)


Quote:


mira: makacih...

imass: ehehhehehhe as you can see.. juntaian is my fav. .. thanks anyway..

nurul: nurul, copy je lha.. dayang tak kisah pun.. share idea tak salah.. hehehehheh yup mmg dah jd trade mark dayang dah.. even kat opis pun org paling dayang juntai(nasib tak batang berjuntai) hukhukhukhuk lama-lama tu nurul cekap juga bila dahbiasa buat.. janji jgn putus minat...

maizura: thanks



Saturday, 5-Sep-2009 12:00 Email | Share | | Bookmark
Raya 2009 Collections

 
 
 
View all 10 photos...
Ni cik Cikgu Afni Punya... Semuanya ada 4 pasang..











[quote]

Kak Lieja: Thanks so much for the compliment... makacih kerna nak promote biz manik dayang kat kwn2 akak.. nanti kita leh runding .. manatau leh wat biz partner.. akak leh jadi agent dayang... hukhukhukhuk!!! leh ler dayang bagi free jahit manik kat baju kak lieja...

Zaiha: Salam perkenalan juga dari dayang... yup semua baju customer tu jenis jarang..selama ni kalo nak jahit baju jarang, mmg dayang tak pernah pakai pengeras... main tawakal jer jahitnya.. hehehhehehe.. insyaAllah kalo ada masa nanti dayang lawat k.. sekrg bz gilak dgn biz lain.. banyak lagi gambar baju customer yg belum di upload... bz mmg bz.. hukhukhukhuk



Dayang
dsinkinchan_3778@yahoo.com
0172967900


Saturday, 8-Aug-2009 12:00 Email | Share | | Bookmark
Gemuruh Jiwa

 
 
 
View all 6 photos...
Cikgu Afni -SK Tanjung Aru KK

hehehehehe ngapa Gemuruh jiwa.. sbb bila tgk corak & kain Cikgu Afni ni buat jiwa aku gemuruh nak menjahit manik.. aku macam biasalah suka kontrakan warna.. lagi naik ser baju Chewah!!!

para pengunjung.. tunggu masih banyak lagi gambar2 yg belum di upload...

NANTIKAN








Dayang
dsinkinchan_3778@yahoo.com
0172967900



Saturday, 8-Aug-2009 12:00 Email | Share | | Bookmark
DOUBLE Layer

 
 
 
DoubLe LayeR untuk Cikgu Afni






Quote:


dana: ehhehhehehhe sbb kak dayang dah lama tak pi FP ni.... hahahahhaha

Yan: iyealah yan.. mmg lama dah dayang tak upload.. banyak lagi collection.. cuma masa tak mengizinkan.. bz dgn biz... ni lagi tgh preggy.. mood nak menjahit tu ada kurang sikit.. tempahan plak masih banyak kat rumah... menguji tul pregnant kali ni.. ada facebook tak?

RJ: gulp!! Puan RJ ker??? thanks for visiting my FP yg tak seberapa ni.. & thanks for the compliment..


dayang
0172967900
dsinkinchan_3778@yahoo.com


Saturday, 8-Aug-2009 12:00 Email | Share | | Bookmark
Green Stach

 
 
 
View all 5 photos...
For my Mother in Law.. (Allahyarhamah)


Baju ni dah ada sulaman tp aku berkeras juga nak letak manik & labuci.. aku cakap kat mak mertua aku biarlah berseri..









Quote:


Mira: sorrylah... bz wat biz... ehehhehehhe tgh gelombang bizniz tgh rancak... banyak lagi collection raya aritu tak upload... tunggu yer... ada facebook tak?? add lah akak.. DayangkuKadariah Haszlina




Dayang
017-2967900
dsinkinchan_3778@yahoo.com



[<<  <  1  2  [3]  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net