dk's FotoPage

By: dk manik collections

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  [15]  16  17  18  19  >  >>]    [Archive]
Monday, 17-Nov-2008 05:48 Email | Share | | Bookmark
My Kayra

 
 
 
View all 11 photos...
ni aksi-aksi terbaru kayra.. ehhehehehhehehe





Quote:
Mastura: makacih!!!

Abby: nanti bah.. bila aku balik kk.. ko stand by jak..





Monday, 17-Nov-2008 01:33 Email | Share | | Bookmark
Manik!manik!

ala-ala pyramid
00:00
baju bertandang-huda
00:00
 
00:00
View all 9 photos...


Sunday, 16-Nov-2008 03:50 Email | Share | | Bookmark
Kelas Sulaman Manik & Labuci-Batch 02 with NORA MANIK (my Sifu)

Manik+Bekas+jarum+benang disediakan
Kain Lakaran Yang akan digunakan
kusyuk ler kunun-kununnya
View all 6 photos...
hari ni aku pi kelas sulaman manik & Labuci.. tenaga pengajar Kak Nora Manik & Lily..
Best mmg best berbaloi dgn harga yang dibayar..
Masa nak pi sana, hubby tak ikut kak nora nyer map.. di akata ikut jalan dari belakang lagi dekat & senang.. OTW pi sana aku was-was juga dgn jalan tu .. iyalah masuk kg apa ntah.. bila dah nampak sign board TAMAN PUTRA PERDANA... then baru aku lega.. iyalah tmpt tu aku tak pernah jejak.. lagipon takut sampai lewat ..

lebih kurang kul 9.45 pagi kak nora bagi penerangan.. ader 20 jenis jahitan manik & labuci termasuk lah Bonus SF..
Seronok juga satu meja dgn geng baru like Sally (caya ler lu .. dari kuantan turun sini beb!), Kak Mimi, Kak marina & Yati.. Riuh meja dgn gosip terhangat di pasaran tetapi tangan juga ligat menjahit...

To lily.. thanks for helping me...- rasanyer kalut juga petang tu bila baby i start crying.. siap tolong i angkat barang pas kat hubby..

to kak zai manik: uiksss... terliur tgk manik( bukan makanan) geram sgt sbb harag mmg murah.. takl mcam dayang beli selalu.. tp masa tu baby dah menangis so tumpuan nak beli manik pon terganggu...


a big surprise bila RJ datang pada ptg tu..mmg mengalahkan jumpa mawi.. iyalah selama ni tgk dia kat buku atau kat newspaper or website jer.. ni dapat jumpa secara live..( caya kak nora you're marvelous.. make my dreams come true..). mmg kusyuk dengar dia bagi tips serta criter pasal pengalaman hidup dia.. tu yang bersemangat lagi nak blajar jahit manik serta pasang angan-angan nak berjaya cam dia.. chewah...

to kak nora: thanks sbb adakan kelas camni... mmg dari dulu lagi(since bujang) dayang nak join mana-mana kelas camni tp tak pernah berkesempatan.. lagipon macam tak menarik.. tp bila masuk FP kak nora.. terus nak join kelas.. (kalo tak, dah join dah batch yg pertama kan.. tp mentua datang pada tarikh tu) Kak Nora ajar pon mmg best.. dayang senang tangkap. makanan pun best... sbb tu Sally tanya pasal resepi( engko sally mmg kuat makan.. tak padan dgn badan..)

So pada sesapa yang masih ragu-ragu nak join kelas Kak nora, Please buang keraguan tu.. dgn harga RM200 tu MEMANG BERBALOI!!!



Sunday, 9-Nov-2008 12:00 Email | Share | | Bookmark
Untuk Aida(Isteri Wan shahil)SPR

kembang setaman..
lengan guna manik kristal
Baju ni dia nak bawa pi dinner.. like she asked me... aku pon buatler cam anie -pk- "Adromeda Kayra" cuma lengan aku guna manik Kristal starlite.. macam gelang kristal kan.. takyah dah nak pakai gelang...


Friday, 17-Oct-2008 12:00 Email | Share | | Bookmark
Baju Sanding Endang-JPA

Baju sanding
Baju Sanding.. sorry gambar tak braper clear
Anak tudung
View all 7 photos...
Alhamdullillah… akhirnya siap jugak baju pengantin + 2 anak tudung dak Endang.. so sorry sebab tak dapat siapkan selendang.. tak cukup masa.. lagipon since ader my Kayra, masa nak jahit tu agak terhad..iyalah nak melayan my baby bukannyer senang..naknye lagi tgh umur yang dah 6 bulan.. org tua kata bulan lasak baby nak blajar bende baru..sekrg tgh proses nak merangkak.. seronok tgk…

yang baju nikah tu last minit dia bagi.. jumaat serah kat aku, isnin dah nak .. 3 hari 3 malam berkekang mata membuat.. nasib gak dia nak simple jer...


Gambar Pengantinnya



[<<  <  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  [15]  16  17  18  19  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net