dk's FotoPage

By: dk manik collections

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  5  6  7  8  9  10  11  12  13  [14]  15  16  17  18  19  >  >>]    [Archive]
Tuesday, 25-Nov-2008 07:50 Email | Share | | Bookmark
Shimmering!Shimmering!.. Shimmering Flora for baby kayra

 
 
Actually baju ni tak siap lagi... kunun nak jahit SF.. but akhir-akhir ni tugas hakiki kat opis semakin melambak.. pastu kat rumah baby plak semakin lasak.. masa yang ader pon agak terhad .. mana nak siapkan tempahan orang lagi.. this weekend my parents from sabah fly to KL..pergh!!! tak sabar nak jumpa mereka pastu fly back to sabah, together2 dgn mrk sbb nak celebrate raya haji kat kk.. Yuhuuuuu!!! tu yang nak kejar masa nak siapkan baju org/customer before 4th Dec 2008... huargh!!!!

Quote:

Sally:hehehehheehhehe nanti kalo aku ader tempahan SF, aku pas kat ko k... kalo aku tak larat ler..ehehhehehe tp mesti charge mahal.. yelah.. kuantan mari beb!,,

Mira: thanks.. tp still tak complete lagi... nantilah bila dah complete dayang upload untuk tatapan umum...

Nonie:hukhukhukhukhuk!!! semestinya tak sabar.. walaupon bolom abis lagi aku jait baju baby aku, nak juga upload.. yelah camner nak abis jahit SF, baju customer still que-up. ...nak settle B4 dayang balik sabah..
yup Raya haji kat Sabah.. yuhuuuu tak sabar seh'

Balkish: hukhukhukhuk tp SFnyer tak siap lagi dong... banyak kelija...


Tuesday, 25-Nov-2008 01:11 Email | Share | | Bookmark
baju kawan Faizah(adik ipar)

 
 
Ni beriring Palm's trees lagi..







Monday, 24-Nov-2008 01:39 Email | Share | | Bookmark
White Line Adromeda

 
 
Ni untuk Isteri Dato Markhaza...



Quote:

Mira: hehehehehehehe ni actually manik tabur tapi sajer bagi line putih ..pemisah ler konon... SF is on the way.... lambat skit nak siap.. berselang seli buat baju customer.. tu yang lambat nak abis.. buat SF kat baju my baby..


Tuesday, 18-Nov-2008 23:48 Email | Share | | Bookmark
Ni plak baju aku..

 
 
actually baju ni aku jahit masa aku mengandung 9 bulan Adroemeda Balkish... tak terfikir pon nak jahit baju selebat & seberat ini.. manik pon rapat-rapat tak macam aku jahit sebelum ni.. hehehhehehe exclusive for me




Quote:

Sally: hehehehhe harus & wajib..gandakan usaha.. maka bergandalah hasilnya.. chewah!!

Nonie: betul tu.... mmg suka manik tabur.. berselerak.. walaupon nampak mudah tapi adakalanya susah gak nak matchkan warna agar nampak 'daring'

Sally: yeker aku nak jahit Sf untuk baju annivesary ko... heheheheh baju anak aku pon aku jahit terkehel-kehel lagi...

Kak Nora:ehehhehehhehehe dah lama amik tempahan tp dikalangan kekwn jer..lagipon dayang still merangkak-rangkak jahit manik ni ehhehehe(mcm budak baru blajar).. aritu sempat gak minta comment dari RJ pasal baju ni.. dia kata nice.. anyway thanks for the tips... ( ni sbb malas nak tukar benang) hehehhehehehehee also thanks jadikan dayang support beaders kak nora...


Monday, 17-Nov-2008 08:13 Email | Share | | Bookmark
Bintang Kejora

 
 
 
View all 4 photos...
Masa ni tgh boring.. tgk baju ni memanggil-menyuruh ku menjahit manik.. so dgn kekontang idea.. aku apa lagi jahitlah manik tabur.. actually manik-manik ni lebih dari manik yang terdahulu.. daripada buang (sbb tak cukup /sama colour).. so aku baut design tabur.. nasib lah kena gak..





[<<  <  5  6  7  8  9  10  11  12  13  [14]  15  16  17  18  19  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net