dk's FotoPage

By: dk manik collections

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  5  6  7  8  9  10  11  12  [13]  14  15  16  17  18  19  >  >>]    [Archive]
Friday, 28-Nov-2008 08:13 Email | Share | | Bookmark
Hantaran E-boh(my brother)

Mas Kahwin
Batal air Sembahyang
Coklat
View all 6 photos...
masa adik aku kahwin plak, aku buatkan dia tema "Teddy bear".. semua hantaran berteraskan patung teddy bear..

* gambar yg takder Sirih junjung & Cake...







Quote:


afai: hehehehehehehhehe ni baru jer nak aktifkan FP... lorrrr iyer... dayang tumpang simpati... ciannyer.. takper banyakkan bersabar... disebalik kejadian ada hikmahnyer..

Sally: OTW lah beb!!! tgh nak siapkan baju org ... leher dah siap dah.. tggl kat tangan lagi... skit-skit aku buat.. ni lagi parent aku ader kat kl.. apalagi hari-hari kuar shopping sempena karnival jualan murah ni.. "

Balkish: amboi engko Balkish... .. tak kisah... nak panggil dayang pon takper... tak kisah.. kak dayang pon link kan kat group beaders akak... nanti leh tukar-tukar idea kan??

Sally: ehheheheheheh thanks jadi assistant aku during aku bz kat kk ni.. hehehehehehe baru dapat internet.. kat rumah aku internet ada prob lah beb!! baju anak aku dah siap cuma tangan jer tak cukup syarat aku blasah bentuk lain dan aku akan namakan design tu " ada ku Kisah??" dah pakai pon baju tu.. nantilah aku upload.. tgh bz ni beb.. esok kenduri aqiqah anak aku..

Kak Nora: hehehhehehehehe .. mmg dari dulu minat bab-bab gubah ni tp tak menang tgn.. ada gak hati nak buka andaman, tp dayang tak reti make up org.. kang ader yang cam clown ..


Kak Zalizan: hehehehheheheheh.. tempah plak untuk anak akak kalo nak kahwin nanti...

Zai: salam perkenalan juga.. hehehehehehhehe ni hobby biasa-biasa jer.. tp tu ler dah abis adik kahwin( adik sorg jer), tak tahu nak buat untuk saper plak.. kalo untuk anak lama lagi kot.. hehehehehhe







Friday, 28-Nov-2008 01:20 Email | Share | | Bookmark
Gubahan Hantaran

Cincin
Sapphire for my hubby
Kain Baju Melayu
View all 18 photos...
Ni kita lari sikit dari bicara manik...lama dah nak upload gambar hantaran cuma masa yang takder. (iyakah).. actually aku pon minat juga buat gubahan hantaran.. cd gambar masa bertunang dulu hilang.. so aku tak dapat nak upload..
ni gambar hantaran masa aku nikah dulu.. tema "Butterfly"... ada 9 tp ade beberapa gambar tu kurang menarik anglenya...semua hantaran bersayapkan buttefly dan mempunyai sesunggut..
masa ni hantaran skit jer .. 9 balas 11 sbb masa bertunang dulu dah bagi banyak dah.. then from my hubby plak temanya hijau...

From me to my Hubby


Sapphire for him


Baju Kain Melayu



Chocolate


From my Hubby To Me


salah satu syarat dalam hantaran nak bagi kat aku... kiranya adat brunei kitaorg lah..



-Bila emas bersatu dgn Diamond maka terBatalLah air Sembahyang


The Green Kebaya..









Thursday, 27-Nov-2008 01:03 Email | Share | | Bookmark
my mom!!

 
 
Ni baju for my mom.. ni pon dah lama aku jahit cuma baru nak upload..
banyak guna manik kristal..





Quote:


Mira: Kak Dayang ler.. kita dah 30 dah..
Thanks..
Yup .. susun manik/gem oren tu sama kat dua2 belah pergelangan tangan.. Skema skit skit..


Izan: Thanks... hukhukhukhukhuk.. i buat camni pon sbb my mom taknak sarat sgt ... just simple




Wednesday, 26-Nov-2008 00:13 Email | Share | | Bookmark
Sekadar Bunga dipinggiran

 
 
Baju ni dah lama aku jahit.. cuma baru jer nak upload kat FP.. Baju ni aku pakai masa adik lelaki ku sanding (tgh dalam pantang tu beb!) tp pasal adik ni yg sememangnya satu-satunya adik aku.. aku gagahi juga pi hantar dia ke tempat pengantin perempuan



design ni: bunga aku jahit selang seli dgn manik kristal & manik jepun..ada member minat design ni.. dah siap pon baju dia cuma dia tak kasik upload lagi sbb dia nak pakai hujung minggu ni.. heheh ehhehe for Fiza.. "Selamat Bertunang" -next week baru kak dayang upload gambar baju hang.. "



Quote:

Nonie: alah.. sama jer kat FS... cuma kat FP leh 'merapu' panjang-panjang... hehehhe


Tuesday, 25-Nov-2008 23:57 Email | Share | | Bookmark
Ombak Beralun Cinta Sejati untuk Zaty-Bahagian Pengambilan Khas

 
 
 
View all 4 photos...
-Ombak beralun cinta sejati"-Ni baju Zaty.. dia dah pakai dah masa nikah pada 22hb aritu.. dia siap pesan jgn upload dulu gambar baju nikah dia.. nanti dah tak suprise kat org lain.. hehhehehehhe..rasa nyer dah ler expose kat FP aku ni.. warna cream ala-ala vanilla tapi aku contrakan dgn hitam.. bunga warna 'really light yellow'... bawah baju aku jahit beralun-alun diselang seli dgn warna hitam & beidge.. tak sabar nak tunggu dia balik opis.. nak tgk gambar dia nikah..

Anyway, kepada Zaty, kak dayang ucapankan Selamat Pengantin Baru & Semoga jodoh berkekalan selamanya.. Amin








[<<  <  5  6  7  8  9  10  11  12  [13]  14  15  16  17  18  19  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net