dk's FotoPage

By: dk manik collections

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  5  6  7  8  9  10  11  [12]  13  14  15  16  17  18  19  >  >>]    [Archive]
Monday, 12-Jan-2009 06:55 Email | Share | | Bookmark
Shimmering flora For Kayra

 
 
 
View all 5 photos...




hehehe sibuknyer kayra lipat baju dier



hehehehehhe akhirnya siap jugak SF aku.. cuma aku buat kat baju baby aku.. raya haji lalu dah siap jer cuma tak upload kat FP ni jer..

Quote:


Anggerik rimba: salam perkenalan dari sya juga... tu ler pasal,.. mamanyer lom pon pakai SF lagi...


Wednesday, 7-Jan-2009 07:40 Email | Share | | Bookmark
Wild Gem StonE

 
 


Ni pon baju kak Zue.. "Wild Gem Stone" .... nanti hantar lagi dayang bagi special price..hheheheh

Quote:

ija_shariza: thanks ija


Wednesday, 7-Jan-2009 04:45 Email | Share | | Bookmark
emma-sekadar bunga di pinggiran

 
 
ni plak baju untuk anak kak zue-Emma



Quote:

ruby: alah dayang pon masih merangkak-rangkak lagi dalam dunia manik ni.. design pon ala-ala kadar jer


Wednesday, 7-Jan-2009 04:33 Email | Share | | Bookmark
Double Layer- Bunga-bunga Dania

 
 
 
ni baju Kak Zue (ibu Kayra- baby sitter baby aku) ..




Wednesday, 7-Jan-2009 04:17 Email | Share | | Bookmark
Double Layer Airmata Maya

 
 
 
View all 4 photos...


Baju untuk Aunty Mila-baju ni plain jer.. mila kata nak patern yang biasa & simple jer so aku buat macam yang diarah kan..hehhhehhehheh Customer Need is more perfect... kuang!kuang!kuang! dan aku namakan -Air Mata Maya



[<<  <  5  6  7  8  9  10  11  [12]  13  14  15  16  17  18  19  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net