dk's FotoPage

By: dk manik collections

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  4  5  6  7  8  9  10  [11]  12  13  14  15  16  17  18  >  >>]    [Archive]
Friday, 6-Feb-2009 12:00 Email | Share | | Bookmark
Kelas sulaman Manik & Labuci (asas) sesi 1

Seramai 18 orang yang menghadiri kelas ni (actually 20 org tp tak tahu yang 2 orgt u tak jadi last minit).. Kelas ni anjuran PUSPANITA kat opis aku.. aku cuma jadi tenaga pengajar jer... alah ajar yang basic tu tahu ler.. aku tak sehebat sifu aku .. kak NoraManik.. masa tu pon agak terhad .. yalah buatnya hari jumaat.. start kul 12.45pm till 2.15pm.. tp terlajak masa jugak sampai 2.45pm...



dengan riuh kak Sally.. : menghangatkan lagi bilik mesyuarat yang sedia panas( apsal aircond tak sejuk aritu)

tahniah pn. Mimi sbb cepat pick up.. next class (lanjutan) dah boleh jd assistant dayang dah..



mak oii.. gelapnya gambar aku..


tekunnya kak Eina, Rini & kak Ai'shah



apa tu kak sally... asyik tgk org pnya jahitan.. jahitan sendiri mana??


Anyway.. kelas lanjutan telah ditunda ke satu tarikh yang akan diberitahu kelak... 20th Feb tu tak jadi.. Bahagian Exam bz .. pass soalan kat ketua pengawas.. exam PTD 21Feb 2009..


Quote:

Aiza: hehehehhehehehe lu punya kelas intensive sikit .. sbb tu schedule kena arrange betul2... kuang!kuang!kuang! .. InsyaAllah lepas exam PTD ni kot.. tp 27-1 mac, dayang kene jd urusetia mesyuarat kat PD.. hampeh

Kak Noramanik: terima kasih sokongan yang diberi... segala ilmu yang kak nora ajar kat dayang, akan dayang kembangkan lagi.. chewah!!!!


Wednesday, 28-Jan-2009 00:59 Email | Share | | Bookmark
Quarters Shimmering Flora

 
 
 
View all 6 photos...








Ni untuk Lin ( Pengambilan Khas-SPA)

guna teknik pintalan dgn campur skit SF...sbb tu dayang namakan quarters SF e.. letak juntai laling.. baru nampak cam ade juntai-juntai...

Quote:

Sheema: thanks... nanti kiter singgah k..

Aiza: thanks... nanti k dayang ajar..


Monday, 19-Jan-2009 02:23 Email | Share | | Bookmark
Kirana Laling

Leher
badan + lengan
badan
View all 5 photos...





Kirana Laling-

ni untuk Aunty Ros (adik Makcik Timah jiran mentua aku kat Merlimau.. tp aunty Ros ni dok Puchong jer... .. Akhirnya siap jugak.. dalam Kayra deman, aku cuba jugak siapkan sebelum dateline yang ditetapkan chewah!!

bila dia dia nampak, SURPRISE! ( mcm erik leong plak) suka lah tu.. dah pass kat dia Sabtu lepas.. jumpa kat Jusco Equine.. hopefully bergaya sakan ler aunty pada CNY k..




Quote:

Aiza: thanks... alah biasalah.. dulu dayang pon cam aiza gak... blur & blank.. tp sampai sekrg pon tak terror lagi bab FP ni.. main blasah jer

Izan72: tiru ler izan.. heheheehhehehe actually dayang pon tiru org jugak cuma modified skit-skit..

Balkish: hehehehehehe ni hubby yang buatkan tu yang gambar comel-comel sbb nak masukkan kat friendster(kena MB kecik) & Facebook kak dayang....

BntB:Salamz dari dayang jugak... hehehehehe dayang baru nak bertaih dalam manik ni.. selalu gak buka FP u... u punya lg mengamcam.. anyway thanks kerana sudi meninngalkan jejak kat FP dayang ni.

dzila: thanks...

zura: thanks.. and yup Keep on bling-bling

nonie: tiru ler nonie....

Kak Nora: kuikuikuikuikuikui makacih.. tengoklah saper gurunyer... hehehehhehehehe

Zaiha: tiru jer... share-share tak per... ilmu takler nak kedekut... kang tuhan tarik plak kelebihan yg ada.. betul tak?










Tuesday, 13-Jan-2009 23:35 Email | Share | | Bookmark
Kayra dah 9 bulan..

cak!!
 
 
View all 6 photos...




[i]lari skit dari tajuk pada hari ini... actually yesterday lagi aku nak upload gambar kayra yang latest.. semalam (13.01.2009) kayra dah 9 bulan.. dan bermakna dah sembilan bulan jugalah aku dah bagi breastfeed kat dia dan aku berdoa agar tuhan kekalkan kesihatan aku dan 'pengeluaran' yang banyak sehingga umur kayra 2 tahun ..







Quote:
Azila: thanks tp beberapa hari ni kayra deman+batuk+selsema.. risau dayang dibuatnya..

faashafaris: Thanks faasha... kayra lahir bulan April 2008...

ina: hehehehehhe bukanlah ... tu kat tmpt aku amik kursus manik.. ni keja papa kayra ler.. boring tunggu aku pi beli manik, dia apa lagi, amik gambau anak ler kerjanyer..

Sally: nak tambah??? nantilah dulu aku tak puas lagi manjakan kayra.. lagipon sekrg banyak tempahan nak kena settle.. hehheheheheh alhamdullillah rezeki bulan ni ada lah massyuuukk... cuma kayra sekarag semakin active.. last week dia deman.. so sedikit sebanyak jadual jahitan manik terganggu jugak lah apa tak nyer asyik nak lekat kat aku jer..,. ko kalo nak tambah baby girl, ko dgn kanda ko makan je lah makanan yang beralkali seblm together-gether hehehehehhehehe

nonie: "pengeluaran" ASI (air Susu Ibu) lah... without melamine... selamat dan diperakui oleh semua ibu-ibu yang bagi baby mrk breastfeeding...




Monday, 12-Jan-2009 07:45 Email | Share | | Bookmark
semerbak bunga Lestari

 
 
 
View all 4 photos...



ni baju nonie.. dah lama dah baju ni kat aku.. hehehehhehe sorry ek nonie kak dayang lambat siapkan.. next time bagi date line.. tp tak per yang asal tu bagi kak dayang kurang skit so kak dayang buat deign sendiri.. jangan marah k..

Quote:


Sally:aku kene tgk jadual .. yalah tahun baru, unit aku bz wat soalan exam untuk join gomen.. takut plak aku kena jadi urus setia kursus.aku bank in duit dinner pas dapat gaji.. hehehehhehe 19hb ni aku bayor ler.. aku pon rindu kat ko.. last saturday (10 Jan) aku ader pi tmpt kak nora, pi beli manik dgn kak zai.. nanti 4hb pakai baju lawo-lawo lagi liplapliplap .. anak ko pon dah besau.. bila nak tambah baby girl?? leh wat SF kat baju dia cam anak aku.. atau tak pon ko buat je lah SF kat baju melayu kat anak lelaki ko

Sally : mutiara?? ader ek?? nantilah aku balik sekali lagi bulan 3 ni.. done ler ko pakai malam dinner tu.. but reminder kat aku nanti k.. ko nak berapa kati? kilo? ... kalo nak anak pompuan ko & your kanda makan ler makanan yang berasid.. paling senang ko borong jelah limau mandarin since CNY akan tiba..

nonie: chewah!!!.. bergaya sakan ler nanti ek?


[<<  <  4  5  6  7  8  9  10  [11]  12  13  14  15  16  17  18  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net