Automate your Marketing
with Womplify




 
dk's FotoPage

By: dk manik collections

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]
Wednesday, 11-May-2011 08:14 Email | Share | | Bookmark
dah bertukar angin ke...

MEMANDANGKAN KAT OPIS & MY OTHER FRIENDS PUNYA TEMPAT SUSAH NAK BUKA FOTOPAGES, SO SAYA SUDAH 'BERHIJRAH' KE

http://dekayrell.blogspot.com

harap maklum..
terima kasih


Saturday, 22-Jan-2011 04:47 Email | Share | | Bookmark
Crumble -Asmaradana

For Pn Yati (regular customer)baju dia actually ada warna hijau sikit .. pn yati ni minta aku guna material banyak tuk colour hijau.. as per request.. (iyalah.. customer is always right..) so aku p0n ikut je lah.. hehehhehehe so sila lah cuci mata..





Dayang
http://dekayrell.blogspot.com
dsinkinchan_3778@yahoo.com
0173607298/ 0178987900


Quote:

Glamstarz:yup... daun kecil2... suka guna daun tu..

mamakid: ok lah tu.. nanti kalo dah siap .. inform lah kat kita...


Saturday, 15-Jan-2011 13:31 Email | Share | | Bookmark
Crumble-Yellow Mumble & Shacheenta

This is for my cousin Kiki.. baju ni dari brunei.. sorry cuz sbb lambat bagi siap.. actually baju ni dia bagi kat aku since raya 2009.. masa tu aku betul2 takder mood nak jahit manik.. rupanya aku pregnant kali ke-2.. mengandung masa tu benci sgt tgk manik/labuci.. tp Alhamdullillah, akhirnya siap jugak 2 pasang baju yg dia minta aku jahit.

Yellow Mumble





Shacheeeta







Dayang
dsinkinchan_3778@yahoo.com
http://dekayrell.blogspot.com
0178987900


Saturday, 25-Dec-2010 13:13 Email | Share | | Bookmark
Crumble -Purplelicious

aku suka jahit baju dia ni.. kain mmg 'sedap' bila jahit manik..aku buat crumble.. warna plak mmg PUJAAN HATIKU.. PURPLE.. so aku gabungkan warna purple & pinkies2 skit.. dress ni dia nak pakai tuk christmas eve.. so hopefully she'll enjoy wif her new dress.. Merry christmas to her... hohohohohoho!!!








Dayang
dsinkinchan_3778@yahoo.com
http://dekayrell.blogspot.com
0178987900


Tuesday, 26-Oct-2010 14:53 Email | Share | | Bookmark
SF versi Benci Bilang Cinta (BBC)

Nurul ni my ex-classmate masa pre-dip ss14 dulu.. dia pos baju dia nak tempah manik.. dia hantar 2 pasang baju. satu tu baju anak dara dia.. kami ni dahler birthday sama hari & tahun.. nama anak pon lebih kurang Kayra(mine) & Kyra(nurul)


baju nurul


baju kyra


[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016 | Powered by Womplify

ns4008464.ip-198-27-69.net